Menu

Nagtegael is een nieuwe woonwijk die ligt ten zuiden van het dorp Beilen. Circa 660 eengezinswoningen bestaand uit vrijstaande, geschakelde en twee-onder-een-kapwoningen.

Wonen in Nagtegael

Plan Nagtegael is een ruim opgezette nieuwbouwwijk ten zuiden van Beilen. Een goed bereikbare wijk met vrij uitzicht over weiden en akkers op korte afstand van het centrum van Beilen. In deze groene wijk, met waterpartijen in de vorm van stroompjes en een kanaal, staan woningen in de jaren 30 stijl. De vrijstaande, half-vrijstaande en rijwoningen hebben stuk voor stuk een unieke uitstraling en geven elke straat een eigen identiteit en karakter. Zonder dat dit ten koste gaat van de samenhang van de wijk.


Meer informatie

Nieuwbouw

Fase 1 en 2 van plan Nagtegael zijn reeds gerealiseerd en de bewoners genieten al volop van de woon- en leefkwaliteit van de ruim opgezette wijk. Inmiddels is men begonnen met fase 3 van het plan. Er zijn nog een aantal woningen en vrije kavels te koop. Bent u geïnteresseerd? Klik dan meteen op de interactieve kaart om het beschikbare aanbod te bekijken en een gewenste kavel te selecteren! Meer weten? Neem dan contact op met de makelaar of met Credo Integrale Planontwikkeling.


Meer informatie

Beilen & Omgeving

Beilen ligt in het hart van Drenthe en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Beilen combineert rust, ruimte en natuur met een bedrijvig stadscentrum. U vindt er volop winkels, supermarkten en restaurants. Ook andere voorzieningen zoals scholen en sportaccommodaties liggen op korte afstand van de wijk Nagtegael. Ten slotte biedt Beilen een opvallend veelzijdige werkgelegenheid.


Meer informatie